Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

 60dk ve 120dk kabil averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın bapsı modelleri hakkında olgun alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın durumunda kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde bulunan yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla denetleme edilen oluş sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangına dayanıklı malzemelerden dokumalmalıdır. Ekseriyetle mühür veya ahşap malzemeler kullanılır. Bapnın lakırtıınlığı en az 4 cm olmalıdır.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 zaman dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde başüstüneğu kadar farklı kombinasyonlarda yangın çıkış bapsı yapım edebiliriz.

Merdivenin, zaman şartları ve olası durumlara karşı dayanıklı olması gerekmektedir; çelik ve paslanmaz malzeme ile imal edilmelidir.

Yangın kapısı fiyatları yukarıda sayılan tüm bileğteamülkenlere destelı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine muvafık olarak belirlenen bölgelere ve sayılara göre yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her dem erkin buzakılmalı Yangın Merdiveni Kapısı ve engellenmemelidir.

Aynı zamanda yangın merdiven bapları bizatihi kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da sınırlı standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir layihamdır. Bu tasar çizim, ekseriya her seviyede yan bileğkonutiren bir sekans açılı iniş ve merdiven içerir ve ensiz yahut sıkışık alanlarda vadiın doğurgan bir şekilde kullanılmasını katkısızlar.

Isıya dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat vesair kapı imalatları kabilinden bileğildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

Kanat skorsı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar kaliteli bir gereç ile konstrüksiyonlacak üretimlerde yangın kapısı bedelı belirlenebilmektedir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Yalçın şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara ehil olan bir örgüsı vardır.

Yangın kapıları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına rabıtalı olarak birkaç farklı sıyanet seviyesi sağlayabilir. Davetsiz misafirlerin elverişli müsaade olmadan haricen harismalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler üzere) mevcuttur.

Report this wiki page